jurnalised [kids]

Als je creatief bezig bent dan wordt het rustig in je hoofd en wordt je een stuk minder gestrest. Het is een heerlijke manier om nieuwe dingen uit te proberen en te ontdekken dat je veel meer kan dan je denkt.

Misschien zie je andere kinderen allerlei toffe kunstwerkjes maken en dan denk je misschien wel ‘dat kan ik echt niet!’ Het doel van creatief zijn is niet de beste zijn, maar plezier hebben en lekker ontspannen.

In Jurnalised [kids] zitten 2 basics en is er elke week een mini-thema-workshop

kids box

Deze kidsbox is een feestje op je deurmat en een feestje bij het openen. Genoeg oeh’s en aah’s zullen uitgesproken worden. 

De kidsbox prikkelt om mee aan de slag te gaan, geeft een aanzet om met de 2 kids-basics aan de slag te gaan. 

Kidsboxen worden als pakketpost verzonden Verzendkosten worden berekend bij afrekenen op basis van je gekozen pakket en het naartoe te verzenden land (verzendtarieven van PostNL).

mini thema workshops

Elke 2 weken krijg jij een nieuw thema die je kunt uitwerken. Jurnalised [kids] werkt met korte mini thema workshops, zodat de kids na het kijken, of ondertussen, heerlijk met het thema aan de slag kunnen.

Wie gaat ju helpen?

Hoi, ik ben Anja en ik ga je helpen om jouw creatieve boekje te vullen met heel veel prachtige pagina’s. 
 
Vroeger zat ik vaak, samen met mijn zus, aan tafel te knutselen. We hadden een kast vol spullen en hebben heel wat uurtjes aan tafel gezeten. Ik ben opgegroeid met creatief zijn en vind het daarom ook heel leuk om met jou samen dit avontuur aan te gaan en samen jouw creativiteit te ontdekken. 
 
Naast het bedenken van toffe pagina’s voor Jurnalised [kids], werk ik op een peuteropvang en BSO en bedenk ik ook daar allerlei manieren om creatief met de kids te zijn. 
 
Ik heb enorm veel zin om samen prachtige pagina’s te maken en jou te laten zien dat creatief zijn niet moeilijk is, maar wel heel erg leuk!

maken met plezier!

Jurnalised [kids] draait om plezier hebben! Het hoeft niet perfect, het moet vooral leuk zijn. En ondertussen maken we samen supermooie dingen. We gaan samen ontdekken hoe creatief je bent!

Een jaar lang gaan we elke twee weken samen aan de slag. Aan de hand van een thema gaan we prachtige pagina’s in jouw creatieve boekjes maken. De lat mag omlaag, we kleuren buiten de lijntjes, we maken vooral heel veel plezier!

Claudia Cosijns
Claudia Cosijnsover Jurnalised
Lees verder
Ik vind het leuk, inspirerend. Zelf heb ik bij sommige onderwerpen wat moeite met omdenken, maar wat inspiratie helpt dan
Annelies Wieringa
Annelies Wieringaover Jurnalised
Lees verder
Echt heel leuk, hoewel ik nog niet altijd de tijd ervoor kan vinden word ik enorm geinspireerd door de maaksels van anderen
Patricia Kolen
Patricia Kolenover Jurnalised
Lees verder
Super tof en mega leerzaam
Reny Pattynama
Reny Pattynamaover Jurnalised
Lees verder
Superleuke vernieuwde site met heel veel info, give ways en gave workshops en op elk moment kunnen aanschuiven aan tafel. En natuurlijke de challenge. Op een manier uitgedaagd te worden en uit mijn comfort-zone te gaan journalen is iets wat ik steeds leuker ga vinden.
Riek Geluk
Riek Gelukover Jurnalised
Lees verder
Super leuk en creatief inspirerend
Aukje Buist
Aukje Buistover Jurnalised
Lees verder
Heel fijn om met thema's te werken. Dat ervaar ik als heel prettig.
Jilldis Mulders
Jilldis Muldersover Jurnalised
Lees verder
Ik vind het een leuke groep, leuke onderwerpen en ook de startersbox was erg leuk!
Previous
Next

Hoe kan ik mee doen?

JU kids [online workshop]

Een jaar lang toegang tot de 2 basics, waarin je leert hoe je je eigen boekje maakt en jezelf voor stelt, en tot 2-wekelijkse thema’s met mini-thema-workshops

37,-
  •  

JU gaat zelf aan de slag

Een inspirerende box vol materiaal die je goed kunt gebruiken tijdens jouw Jurnalised avontuur

17,50
  •