jurnalised Basics

Zodra jij je hebt opgegeven heb jij minimaal een jaar lang toegang tot de 3 Basics: ‘maak je eigen jurnal’, ‘help die witte pagina staart mij aan’ en ‘click, click, click’.

Zo heb jij je eigen jurnal klaar waar je in kunt gaan werken. Ga je jezelf voorstellen en gaat die eerste pagina over de dam (daarna volgen er meer!) en krijg jij tips & tricks om toffe foto’s te maken. Zo ben jij helemaal klaar wanneer het seizoen start en kun jij jouw kunstwerkjes laten zien in de Jurnalised community.

In het pakket ‘JU wil snuffelen’ zijn de eerste 2 Jurnalised basics versneld te bekijken. 

Video afspelen

Startersbox, snuffelbox en exclusieve add-ons

Met deze starters-box kun jij direct aan de slag met je basis workshops, want al jouw benodigde materiaal vind je hierin. Van papier tot naald en draad, van penseel tot foto ondergrond. Een bomvolle box waar jij, zodra je deze van je postbode aan neemt, direct mee aan de slag kan gaan. 

En datzelfde geld voor de snuffel box, je vindt hierin al het materiaal die je nodig hebt voor de snuffel-workshop. Kortom een feestje op je mat en voor jezelf. 

Exclusieve add-ons zijn kleine materiaal pakketten die exclusief te verkrijgen zijn als jij mee doet met Jurnalised. Deze add-ons zijn tzt te krijgen via IKmetliefde of een collega-artiest. 

Startersboxen worden als pakketpost verzonden en snuffelboxen als brievenbuspakketje. Verzendkosten worden berekend bij afrekenen op basis van je gekozen pakket en het naartoe te verzenden land (verzendtarieven van PostNL).

workshops, bingooo, vragenuurtjes

De online workshops (los van de Basics) worden exclusief gemaakt voor Jurnalisers. Dit betekend dat als jij je hebt opgegeven met 1 van de JU-pakketten dat jij deze workshops kunt bekijken en/of toevoegen aan je bibliotheek. Ze blijven levenslang* in jouw studio-workshop-overzicht staan (ook nadat jouw Jurnalised-jaar is afgelopen) terug te kijken. In het aankomende jaar worden er ook snuffel-workshops gemaakt, dit zijn speciale workshops waarin je snuffelt aan materiaal buiten de ‘normale’ journal materialen. Zo kan bijvoorbeeld wild-borduren, vilten en ecodying ineens in jouw journal voorbij komen. 

Bij de bingooo give aways zijn er toffe creatieve prijsjes te winnen. Er zijn er minimaal 4 in een Jurnalised jaar, en valse bingooo is uiteraard liedje zingen. 

In de vragenuurtjes worden al jouw creatieve vragen beantwoord. Via jouw Jurnalised-workshop vind je het formulier om jouw prangelende vraag beantwoord te laten worden. 

In de pakketten JU wil snuffelen en JU gaat zelf aan de slag zijn de online workshops ook later nog toe te voegen aan jouw Jurnalised jaar. De snuffel-workshops zijn te besnuffelen door iedereen, ook als je niet mee doet met Jurnalised. 

Wat maakt ju leuk?

  • Jij!

Want eerlijk, zonder jouw is er geen JUrnalised. Jij maakt die toffe kunstwerkjes in jouw creatieve boekje, maakt kennis met diverse materialen en ontdekt dat jij heerlijk aan de slag kunt met diverse materialen. 

Jij staat centraal in dit toffe project, jij bent de maker, jij ontdekt, jij speelt, jij geniet, jij bewondert, jij maakt!

wat gaat er langs komen?

Elke 2 weken verwerk je een thema op 1 of 2 bladzijdes. Met de thema-template heb je een fijne basis om lekker aan de slag te gaan als je even geen inspiratie hebt. Dit zijn printables die je zelf kunt uitprinten en vrij mag gebruiken in jouw Jurnalised-journal.  

De 3 Jurnalised Basics zijn een jaar te bekijken en te bestuderen. Hierin leer je hoe je je eigen boekje maakt, hoe je aan de slag gaat met die eerste witte pagina en hoe jij fijne foto’s maakt van jouw kunstwerkjes. 

Elke seizoen is er een bingooo waar je diverse creatieve prijsjes kunt winnen met het unieke nummer wat jij op jouw bingooo kaart vindt. 

Al jouw prangelende vragen worden beantwoord in de live vragenuurtjes. Van tevoren kun jij via een vragenformulier jouw vragen over creativiteit en/of materiaal(gebruik) insturen.

Door het jaar heen vind je diverse creatieve online workshops waarin uitgebreid stil gestaan wordt bij het gebruikte materiaal, de toepasbare technieken en zul je als Jurnaliser links krijgen naar externe creatievelingen voor exclusieve pakketjes, materialen, enz. Je zult materiaal voorbij zien komen zoals potlood en verf, maar ook borduren, vilten, eco dying kun je terug gaan zien in de diverse workshops. Deze workshops worden apart toegevoegd aan je workshop bibliotheek en zijn daarom levenslang* terug te kijken. 

Direct aan de slag door middel van de starters- en de snuffelbox. Deze boxen zijn speciaal voor jouw gemaakt en bevatten al het materiaal zodat jij gelijk goed van start kan met de Basics en later in jouw Jurnalised jaar met de snuffelworkshops. 

In het pakket JU wil niks missen zijn de startersbox en de 2 snuffelboxen inbegrepen en worden deze vanzelf door het jaar heen naar je opgestuurd.

Claudia Cosijns
Claudia Cosijnsover Jurnalised
Lees verder
Ik vind het leuk, inspirerend. Zelf heb ik bij sommige onderwerpen wat moeite met omdenken, maar wat inspiratie helpt dan
Annelies Wieringa
Annelies Wieringaover Jurnalised
Lees verder
Echt heel leuk, hoewel ik nog niet altijd de tijd ervoor kan vinden word ik enorm geinspireerd door de maaksels van anderen
Patricia Kolen
Patricia Kolenover Jurnalised
Lees verder
Super tof en mega leerzaam
Reny Pattynama
Reny Pattynamaover Jurnalised
Lees verder
Superleuke vernieuwde site met heel veel info, give ways en gave workshops en op elk moment kunnen aanschuiven aan tafel. En natuurlijke de challenge. Op een manier uitgedaagd te worden en uit mijn comfort-zone te gaan journalen is iets wat ik steeds leuker ga vinden.
Riek Geluk
Riek Gelukover Jurnalised
Lees verder
Super leuk en creatief inspirerend
Aukje Buist
Aukje Buistover Jurnalised
Lees verder
Heel fijn om met thema's te werken. Dat ervaar ik als heel prettig.
Jilldis Mulders
Jilldis Muldersover Jurnalised
Lees verder
Ik vind het een leuke groep, leuke onderwerpen en ook de startersbox was erg leuk!
Previous
Next

Hoe kan ik mee doen?

JU wil snuffelen

Een jaar lang toegang tot 2-wekelijkse thema’s, de eerste 2 Jurnalised basics zijn versneld te bekijken

27,-
  •  

JU gaat zelf aan de slag

Levenslang* toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg, een jaar toegang de 3 Jurnalised basics en meedoen met de seizoens-bingooo’s

47,-
  •  

JU wil inspiratie

Levenslang* toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg en thema template, een jaar lang toegang tot de 3 Jurnalised basics, meedoen met de seizoens-bingooo’s, vragenuurtjes en 4 online workshops

125,-
  •  

JU wil niks missen

Levenslang* toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg en thema template, een jaar lang toegang tot de 3 Jurnalised basics, meedoen met de seizoens-bingooo’s, elk seizoen een live vragenuurtje en 6 online workshops (waarvan 2 snuffel-workshops)

PLUS 1 startersbox en 2 snuffelboxen

275
222,-
  •  
* aanbieding is alleen geldig in de feestweek