contact

Heb je een vraag over een workshop, over kunstwerken of over materiaal? Of wil jij samen werken? Stuur een berichtje via het contact-formulier hieronder. Ik antwoord je zo snel mogelijk (binnen 4 werkdagen).

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.

contact formulier

  veelgestelde vragen

  De 3 basis workshops zijn: ‘maak je eigen jurnal’, ‘help die witte pagina staart mij aan’ en een ‘foto & video’ workshop. Hierin leg ik je stap voor stap uit hoe jij een eigen jurnal kunt maken, zodat jij heerlijk van start kunt. Je eerst pagina is ineens zo wit niet meer na de 2e basis workshop en na het volgen van de 3e basis workshop snap jij hoe jij ook mooie foto’s kunt maken met je mobiel. Deze 3 basis workshops krijg je bij elk pakket. 

  Nee hoor, na een jaar kun je er zelf voor kiezen om je opnieuw aan te melden voor het aankomende jaar.

  De inspiratie- en de snuffel workshops zijn levenslang terug te kijken. De basics zijn toegankelijk op het moment van opgeven tot dat jouw jurnalised-jaar is afgelopen. 

  Nee, alleen de basics zijn uit je workshop-overzicht. Maar je thema’s met sjablonen van het afgelopen jaar, de linken naar de online workshops en hoe je je kunt opgeven voor nog een jaar blijft in je workshop overzicht staan. Heb je een thema gemist dan kun je deze in alle rust alsnog maken. 

  Elk seizoen start er een nieuwe groep, zo kun je heerlijk met elkaar starten en heb jij niet het gevoel achter te lopen. Geef jij je bijvoorbeeld in mei op, dan begint jouw jaar Jurnalised vanaf het begint van de zomer. Je jaar loopt dan tot en met de lente van het volgende jaar. In de weken voorafgaand krijg je al toegang tot de basis workshops, en heb jij jouw jurnal al klaar wanneer het seizoen start.

  De winter start op 21 december, de lente op 20 maart, de zomer op 21 juni en de herfst op 23 september. 

  Zeker! Dit betekend dat als jij je hebt opgeven jouw jurnalised jaar begint vanaf het eerstvolgende seizoen. Heb jij je opgegeven in mei, dat betekend dat jij hebt opgegeven in de lente en dat jouw Jurnalised jaar start vanaf de zomer op 21 juni en jouw jaar duurt t/m de lente het jaar erna. 

  Wachten 😉 Nee, hoor, de basics staan direct voor je klaar op het moment dat jij je opgeeft. Zo kun je je eigen jurnal maken en maak jij de eerste pagina en ben je over een paar weken helemaal startklaar om aan de slag te gaan met de thema’s.

  Goede vraag! Bij een snuffel workshop ga je aan de slag met bijvoorbeeld vilt, ga je aan de slag met wild borduren, of misschien leer je wel ineens je eigen stempels maken. Het is een workshop die toepasbaar is in je jurnal, maar verder kijkt dan papier en verf. Bij de snuffel workshops komen ook bijbehorende snuffelboxen, je krijgt deze gratis opgestuurd als je je hebt opgegeven met het pakket ‘ik wil niks missen’

  Nee, want jouw Jurnalised jaar begint vanaf het eerstvolgende seizoen, en jouw Jurnalised jaar begint vanaf het eerstvolgende seizoen. In dit geval op 21 juni, de start van de zomer.

  Vind je de snuffel-workshop te leuk om te missen? Dan kun je je natuurlijk voor een snuffel-workshop los opgeven. 

  Dat kan. De meeste workshops binnen Jurnalised zijn exclusieve Jurnalised workshops en komen in je overzicht te staan met een bijbehorende link hoe je je hiervoor nog kan opgeven. Losse workshops kosten €27,-. 

  Alleen de snuffelworkshops zijn te besnuffelen als je niet mee doet met Jurnalised. De rest van de workshops zijn exclusieve workshops voor als jij je hebt opgegeven voor Jurnalised.

  De vragenuurtjes zullen via Zoom gehouden worden. Van tevoren kun jij je vragen in sturen die ik dan ga beantwoorden en we gaan elkaar dan heerlijk even live ontmoeten. In afwisseling met kleine techniek-opdrachtjes gaan dit heel erg leuke uurtjes worden. 

  Bingo is een spelletje waarbij je prijzen kunt winnen. En bij Jurnalised maken van we van de douchegel creatieve supplies die jij in je jurnal kunt gebruiken.

  Dat snap ik wel! In jouw snuffel-workshop vind je de mogelijkheid om je up te graden naar een ander pakket. 

  Hoe kan ik mee doen?

  JU wil snuffelen

  Een jaar lang toegang tot 2-wekelijkse thema’s, de eerste 2 Jurnalised basics zijn versneld te bekijken

  27,-
  •  

  JU gaat zelf aan de slag

  Levenslang* toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg, een jaar toegang de 3 Jurnalised basics en meedoen met de seizoens-bingooo’s

  47,-
  •  

  JU wil inspiratie

  Levenslang* toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg en thema template, een jaar lang toegang tot de 3 Jurnalised basics, meedoen met de seizoens-bingooo’s, vragenuurtjes en 4 online workshops

  125,-
  •  

  JU wil niks missen

  Levenslang* toegang tot de 2-wekelijkse thema’s met uitleg en thema template, een jaar lang toegang tot de 3 Jurnalised basics, meedoen met de seizoens-bingooo’s, elk seizoen een live vragenuurtje en 6 online workshops (waarvan 2 snuffel-workshops)

  PLUS 1 startersbox en 2 snuffelboxen

  275
  222,-
  •  
  * aanbieding is alleen geldig in de feestweek